Autoškola Konavle svoju djelatnost obavlja na širokom prostoru koji obuhvaća Konavle, Župu i Dubrovnik. Administrativno sjedište je u Cavtatu, odnosno Zvekovici, a ispitno mjesto u Dubrovniku. Od 2009. godine obukom smo za vozače osposobili više od tisuću kandidata, što mladih vozača polaznika, što kroz usavršavanje kondicijskom vožnjom za starije vozače koji su iz nekog razloga željeli poboljšati svoj nivo znanja. Ako ste zainteresani za jedno od područja čije usluge nudimo, obratite nam se s povjerenjem. Možemo se pohvaliti iznimno visokim postotkom prolaznosti iz Upravljanja vozilom, prema posljednjim izračunima ovlaštene stručne organizacije (HAK).

Obavljamo tečajeve i osposobljavanje za vozače sljedećih kategorija:

A - Motocikl bez bočne prikolice, čija je masa bez tereta veća od 180 kg, snage motora najmanje 50 kW.

Ako motocikl pokreće motor s unutarnjim izgaranjem, radni obujam motora mora iznositi najmanje 600 cm3.

Ako motocikl pokreće električni motor, omjer snage i mase vozila mora biti najmanje 0,25 kW/kg. (24 godine ili 2 godine posjedovanja A2 kategorije)

A1 -Motocikl kategorije A1 bez bočne prikolice sa snagom motora do najviše 11 kW i odnosom snage i mase koji ne prelazi 0,1 kW/kg i koji postiže brzinu od najmanje 90 km/h.

Ako motocikl pokreće motor s unutarnjim izgaranjem, radni obujam motora mora iznositi najmanje 120 cm3.

Ako motocikl pokreće električni motor, omjer snage i mase mora biti najmanje 0,08 kW/kg. (16 godina)

A2 - Motocikl bez bočne prikolice, sa snagom motora od najmanje 20 kW, ali koja ne prelazi 35 kW i omjerom snage i mase koji ne prelazi 0,2 kW/kg. Ako motocikl pokreće motor s unutarnjim izgaranjem, radni obujam motora mora iznositi najmanje 400 cm3.

Ako motocikl pokreće električni motor, omjer snage i mase vozila mora biti najmanje 0,15 kW/kg. (18 godina)

B - motorna vozila, osim vozila A1, A, F, G i M kategorije čija najveća dopuštena masa nije veća od 3500kg i koja nemaju više od osam sjedala, ne računajući sjedalo vozača, ili kombinacija vučnog vozila u B kategoriji i priključnoga vozila, uz uvjet da najveća dopuštena masa tih vozila nije veća od 3500kg (18 godina)

Tečaj za pojedinu kategoriju može se upisati 6 mjeseci prije navršenih potrebnih godina za obuku.


Za upis u autoškolu potrebno je donijeti osobnu iskaznicu i uvjerenje o duševnoj i tjelesnoj sposobnosti za upravljanje vozilima na motorni pogon  za kategoriju koju upisujete.

Liječnički pregled obavlja se na Medicini rada, Dom zdravlja Dubrovnik, svaki dan i Poliklinika Glavić (potrebno se naručiti na telefon : 020/ 640-616) i to s potvrdom od vlastitog liječnika opće prakse. Cijena pregleda je 440 KN.

Upisi svaki dan u prostorijama škole. Poželjno dolazak najaviti telefonski.

Tečaj Prve pomoći održava  se u prostorijama autoškole u organizaciji dr. Vicka Mihaljevića (cijena 450 KN)

Tečaj iz predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila organizira se dva puta mjesečno u prostorijama autoškole.  Ispiti iz Prometnih propisa i Pružanja prve pomoći na rasporedu je svaki drugi tjedan u prostorijama FINE u Dubrovniku (2. kat, soba 216)

HRVATSKI AUTO KLUB
-  organizira ispit iz predmeta:
 - PROMETNI PROPISI I SIGURNOSNA PRAVILA
   (PPSP)- 147,50 kn
 - UPRAVLJANJE MOTORNIM VOZILOM
   (UV) B kat- 236,25 kn, A kat- 205,00 kn
 - PRUŽANJE PRVE POMOĆi
   (PPP)- 118,75 kn*

Kontakt info

  • Adresa: Put Pridvorja 36, Zvekovica
  • Telefon: 020 / 324880
  • Mob: +385 99 3165 660
  • E-mail: autoskola.konavle@gmail.com

Facebook Fan Page

Online Ispiti

IMG ISPIT